CLIC careers

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiopäällikkö, Energia

Haemme kasvumme tueksi TKI-päällikköä vastaamaan energiajärjestelmiin liittyvien yhteisprojektien rakentamisesta, valmistelusta ja koordinoinnista. TKI-päällikkö osallistuu myös kansainvälisen yhteistyön toimeenpanoon ja monimuotoiseen sidosryhmätyöhön energiateemassa.

TKI-päällikkönä varmistat projektien ja niiden valmistelun sujuvan etenemisen koordinoimalla, fasilitoimalla ja johtamalla moniammatillisia, asiakas-organisaatioidemme asiantuntijoista koostuvia tiimejä. Projektitoiminnan johtamisen lisäksi tuotat hankkeiden vaatimaa kirjallista sisältöä, kuten hankehakemuksia ja blogitekstejä. Toimit tehtävässä perehdytyksen jälkeen itsenäisesti omaa työtäsi ohjaten, mutta käytössäsi on tietenkin tarvittaessa koko 18 henkisen tiimimme tuki.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset

  • kokonaisymmärrystä energiajärjestelmän aihepiiristä sekä syvällistä osaamista joltain aihepiirin osa-alueelta,
  • johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä organisoida ja koordinoida laajoja yhteishankkeita,
  • asiantuntijaosaamista julkisista TKI-toiminnan rahoitusinstrumenteista kotimaassa ja EU:ssa sekä
  • vahvoja verkostoja elinkeinoelämään ja tuntemusta alan arvoketjuista.

Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, aiempaa kokemusta yhteishankkeiden valmistelusta ja johtamisesta sekä kokemusta yhteiskehittämisen fasilitoinnista. Arvostamme erityisesti vetytalouteen liittyvää osaamista. Myös aiempi johtamiskokemus luetaan eduksi.

Tavoitteenamme on jouduttaa siirtymää kohti kestävää maapalloa ja olemme löytäneet matkallemme mukaan teemaan liittyvien alojen huippuosaajia. Toimintaamme teemme yhdessä, hyvien asioiden parissa, omina itsenämme.

Tarjoamme merkityksellisen työn ainutlaatuisella näköalapaikalla energiajärjestelmien tulevaisuuteen sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisesti vaikuttavan TKI-yhteistyön johtamisessa. Osaavat ja hyvinvoivat työntekijät, tiimin keskinäinen tuki ja luottamus ovat menestyksemme avaintekijät. Työtä teemme itsenäisesti ohjautuen, monipaikkatyötä hyödyntäen, joustavasti ja inhimillisellä otteella.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse jatta.jussila(at)clicinnovation.fi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 26.3.2023 osoitteessa: https://link.webropol.com/s/applytojoinCLIC