Visiotyöpaja ruokapakkaamisen tulevaisuudesta 19.5.2020

Visioidaan yhdessä – millainen on ruokapakkaamisen tulevaisuus?

Mitä: Visiotyöpaja ruokapakkaamisen tulevaisuudesta

Missä: Verkkotyöpaja, saat ohjeet ilmoittauduttuasi, ilmoittautumislinkki alla

Milloin: 19.5.2020 klo 13 – 15

Tule mukaan luomaan yhdessä ruokapakkaamisen tulevaisuuden radikaaleja visioita toimintanne ja kehitystoimienne suuntaamiseksi!

Tule kuulemaan, miten muut näkevät ruokapakkaamisen tulevaisuuden ja jakamaan näkemyksesi muutoksen ajureista ja suunnasta!

Tulevaisuuden suurimpia haasteita ovat ilmastonmuutos, ruoan riittävyys ja turvallisuus, luonnonvarojen riittävyys sekä ympäristön saastuminen. Kunnianhimoiset suunnitelmat, kuten Hiilineutraali Suomi 2035 ja Euroopan vihreän kehityksen ohjelma (European Green Deal) määrittävät tulevaisuuden yhteiskuntaamme.  Materiaalien kierrätettävyys ja kestävyys ympäristön, liiketoiminnan ja ihmisen kannalta ovat keskeisessä roolissa kun tulevaisuuden haasteisiin etsitään vastauksia. Viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, kuinka haavoittuva yhteiskuntamme on.

Haasteet ovat myös mahdollisuus. Niinpä uudet innovaatiot ja rohkeat visiot ovat tarpeen niin ruoan pakkaamisessa ja jakelussa kuin ravintolapalveluissa. Lisäksi tarvitaan yhteistyötä ja rohkeutta – innovatiivisia toimintatapoja unohtamatta.

Teemaa tarkastellaan työpajassa niin kierrätyksen ja materiaali-innovaatioiden kuin uudenlaisten palveluiden kautta. Visiot avaavat ajatteluamme kohti tulevaisuuden maailmaa ja mahdollisuuksia.

Visiointityöpajan järjestävät yhdessä Clic Innovation Oy:n vetämä 4Recycling-ekosysteemihanke sekä STN:n rahoittama Package-Heroes-projekti. Työpajan tuloksia hyödynnetään molemmissa projekteissa. Package-Heroes jatkaa työtä muodostamalla erilaisia tulevaisuuspolkuja ja CLIC Innovation kokoaa tulosten pohjalta 4Recyclingin puitteissa yrityksiä ja tutkimuslaitoksia tekemään yhteistutkimusta TKI-projekteissa. Näistä kuulet myöhemmin lisää.

Muistetaan, että muutos on mahdollisuus! Ole mukana tekemässä tulevaisuutta.

Ilmoittaudu mukaan tästä: https://link.webropolsurveys.com/EP/190429E357977BE3

Ilmoittautuminen päättyy 12.5. Mukaan mahtuu 40 ilmoittautunutta. Saat tarkempia tietoja ja ohjeita työpajasta ilmoittautumisesi yhteydessä.

Jos mielessäsi on toimija, jonka osallistuminen olisi tärkeää ruokapakkaamisen visioiden ja murroksen aikaansaamiseksi, voit lähettää linkkiä eteenpäin. Kiitos!

Tervetuloa!

CLIC Innovation & Package-Heroes