Etsimme joukkoomme viestinnän assistenttia

Oletko vastavalmistunut tai juuri valmistumassa oleva opiskelija ja etsit työpaikka, jossa voit kasvaa viestinnän- ja markkinoinnin osaajaksi ja samalla vaikuttaa kestävään kehitykseen?

Haemme joukkoomme viestinnän assistenttia tukemaan verkostoamme ja vastuullamme olevia tutkimus- ja kehittämisprojekteja viestintä- ja hallinnointitehtävissä.

Tehtävään kuuluu laajasti erilaisten kotimaisten ja kansainvälisten viestintätehtävien suunnittelua sekä toteuttamista sekä kokousten, työpajojen ja seminaarien järjestämistä Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi viestinnän assistentti tukee palveluista ja viestinnästä vastaavaa johtajaamme yhtiön palvelujen kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä. ”Pystyt pitämään monia palloja ilmassa samaan aikaan”.
  • Avointa asennetta ja halua oppia uusia asioita.
  • Taitoa käyttää erilaisia ohjelmistoja. Olet tottunut Outlook-työkalujen käytössä (PowerPoint, Excel, Word, Teams) sekä olet käyttänyt viestinnän ja markkinoinnin työkaluja (Mailchimp, Hubspot, Webropol, WordPress, PhotoShop tmv. kuvankäsittelyohjelma). Lisäksi verkkoanalytiikan työkaluista Google Analytics perusosaaminen on hyvä olla hallussa.
  • Kykyä viestiä some-kanavissa. Tunnet sosiaalisen median hyvin ja olet tottunut kirjoittaja.
  • Vahvoja vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä organisaatiorajat ylittävissä verkostoissa myös kansainvälisesti.
  • Sinulla on kaupallinen peruskoulutus vähintään tradenomi tai muu alempi korkeakoulututkinto.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan kestävän kehityksen parissa, jossa pääset vaikuttamaan bio- ja kiertotalouden sekä energiajärjestelmien tulevaisuuteen. Saat samalla mahdollisuuden työskennellä näissä teemoissa yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden ja johtavien vientiyritysten kanssa.

Tehtävä on projektirahoituksen vuoksi määräaikainen alkaen, mahdollisuuksien mukaan, tammikuussa 2022 ja päättyen vuoden 2023 lopussa.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse tiina.laiho@clicinnovation.fi tai puhelimitse 2.12.2021 (klo 9–12). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 10.12.2021 osoitteeseen tiina.laiho@clicinnovation.fi.