clic innovation

Avoimet työpaikat: Hallintokoordinaattori

Etsimme joukkoomme osa-aikaista hallintokoordinaattoria tukemaan toimitusjohtajaamme ja tiimiämme erilaisissa yrityshallinnon tehtävissä kattaen niin talousseurantaa, sopimusasioiden hoitoa kuin HR-tehtäviäkin.

Edellytämme

  • soveltuvaa opintotaustaa ja ymmärrystä yrityshallinnon eri osa-alueista,
  • organisointitaitoja sekä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi erinomaista suomen ja englanninkielen taitoa, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä matemaattisia taitoja. Arvostamme laaja-alaista kiinnostusta yrityshallinnon eri osa-alueisiin kuten taloushallintoon, sopimusjuridiikkaan ja HR-asioihin. Projektiosaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen työn ainutlaatuisella näköalapaikalla kierto- ja biotalouden sekä energiajärjestelmien tulevaisuuteen. Tueksi tarjoamme innostavan, hyvähenkisen työyhteisön hyvällä sijainnilla. Osaavat ja hyvinvoivat työntekijät ja keskinäinen tuki ja luottamus tiimissämme ovat menestyksemme avaintekijät. Niitä vaalimme. Lisäksi työnjoustot ovat meillä laajimmat mahdolliset. Koordinaattorin palkka on tuntiperusteinen ja määrittyy neuvotteluiden perusteella mutta on kuitenkin vähintään 15e/h. Käytössämme on myös bonusjärjestelmä.

Hallintokoordinaattorin tehtävä voi kehittyä lähivuosina kokoaikaiseksi ja lisäksi lukuisat tutkimus- ja innovaatioprojektimme voivat tarjota mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse jatta.jussila(at)clicinnovation.fi tai puhelimitse 10.10. klo 15-17 Jatta Jussilalta, p. +358 40 825 6500. Lähetä vapaamuotoinen hakemuskirjeesi ja CV:si viimeistään 16.10.2022 osoitteessa: https://link.webropol.com/s/applytojoinCLIC

CLIC Innovation Oy on avoimeen innovaatio-toimintaan perustuva klusteri, jonka tavoitteena on tuottaa läpimurtoratkaisuja biotalouden, kierto-talouden ja energiajärjestelmien teemoissa. Yhtiön omistaa 30 Suomessa toimintaa harjoittavaa suuryritystä ja 16 suomalaista yliopistoa ja tutkimuslaitosta.