Lauri Kumpulainen aloittaa 3.1.2022 Energia-teeman vetäjänä

Lauri Kumpulainen aloittaa Head of Energyn roolissa 3.1.2022. Tutustu Lauriin ja lue hänen ajatuksistaan alla.

Tervetuloa Lauri!

Olen Lauri Kumpulainen,

Tampereella opiskellut ja Vaasassa väitellyt sähkö- ja energiajärjestelmien tuntija. Työkokemusta minulle on kertynyt verkkoyhtiöstä, sähköteknisestä teollisuudesta, opetustehtävistä ja viime vuosina erityisesti tutkimus- ja projektitehtävistä. EU-hankemaailma on tullut tutuksi lukuisten projektiehdotusten tai käynnissä olevien hankkeiden arvioijana Brysselissä. ETIP SNET -organisaation jäsenenä olen laajentanut kotimaisissa visio- ja tiekarttahankkeissa haudutettua näkemystä energiajärjestelmien kehittymisestä.

CLIC Innovation on minulle jossakin määrin tuttu organisaatio, sillä olen viimeisen vuoden aikana osallistunut aktiivisesti GreenE2 -innovaatioekosysteemin TKI-ryhmän toimintaan. Taustan puolesta minulla siis voisi kuvitella olevan eväät hoitaa tehtävää menestyksellisesti, mutta eihän siitä yksin tekemällä mitään tule. Yritän edelleen toimia pelinrakentajana, ja nöyrällä mielellä ja kuuntelevalla korvalla otan mielenkiintoisen tehtävän vastaan.

Siviilipuolella olen kolmen jo aikuistuneen pojan kiitollinen isä. Vapaa-aikanani rentoudun liikunnan parissa, ja kesämökki ympäristöineen Päijät-Hämeessä on energiaa antava latautumispaikka.

 

Menu